Kalaba Yunus Emre İlkokulu

Telefon : 03845612025
WEB https://kalabayunusemreio.meb.k12.tr
Adres : KALABA BELDESİ KARAYUSUF MAH. CUMHURİYET CAD. NO 13/1 AVANOS / NEVŞEHİR
VİZYON : İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmalarının önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda aydınlık geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler yetiştirirken; öğrenci-öğretmen-veli üçgeni arasındaki bağları kuvvetlendirip, aile ile okul arasında sağlam bir köprü oluşturmanın Eğitim Öğretimde çok büyük bir katkısı olduğunu kanıtlamaktır. Ortak değerlerimize saygı duyarak sahip çıkan, bilgiyle donanımlı bireylerin yetişmesinde yol gösterici olmaktır.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Karayolu üzerinden otobüs, dolmuş ve özel araçlarla 24 saat ulaşım vardır. Okulumuz Kayseri-Kırşehir yolu üzeri Ankara´ya giderken 54. km.dedir.
Yerleşim Yeri : Kalaba Kasabası Avanos Nevşehir. Kalaba nüfusu: 5600
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Nevşehir´e 49 km. Avanos ilçesine 33 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :